«Το φυτό και ο κήπος είναι η αγάπη και η δουλειά μας»

+
Έτη Εμπειρίας

Με την 50ετή εμπειρία μας από τις αρχές της δεκαετίας το ’70 -καθώς η επιχείρηση μετρά ήδη 2 γενιές-, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, στην “AntonisGardenCenter” δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε δουλειά, είμαστε και παραμένουμε κοντά στον πελάτη, χτίζοντας ταυτόχρονα μια σχέση εποικοδομητική και πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνης!!!

+
Projects

Με μεγάλη εμπειρία και σημαντικές εργασίες στη Δυτική Κρήτη, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την κατασκευή, ανάπλαση και συντήρηση του εξωτερικού σας χώρου. Με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, στην ποιότητα, αλλά και στην εμφάνιση, η “AntonisGarden” εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

+
Φυτά & είδη κήπου

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών και εργαλείων για τον κήπο σας, φυτά και δέντρα, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρησή τους!

Η Ιστορία μας...

  • Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στα Πεμόνια Αποκορώνου, ο Ανδρέας και η Χρυσάνθη Κοκολαντωνάκη ξεκινούν  την παραγωγή και εμπορία κηπευτικών και καλλωπιστικών φυτών.
  • Το 2000 η επιχείρηση περνά στον γιο τους Αντώνη Κοκολαντωνάκη, ο οποίος το 2006 κάνει το επόμενο βήμα και ανοίγει υποκατάστημα στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου. Η επιχείρηση αναπτύσσεται ραγδαία αποκτώντας μεγάλο πελατολόγιο.
  • Ταυτόχρονα, η επιχείρηση αποκτά μια μεγάλη ομάδα συνεργατών αποτελούμενη από γεωπόνους και εξειδικευμένους κηποτέχνες που παράλληλα με το φυτώριο, ασχολούνται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων.

Αναλαμβάνει αρκετά project υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών (ξενοδοχεία, βίλες, οικίες, δημόσιοι και δημοτικοί χώροι πρασίνου κλπ) , τα οποία όπως σημειώνει ο ίδιος «είναι η εγγύησή μας για το αποτέλεσμα. Άλλωστε,   η δουλειά μας και ο ευχαριστημένος πελάτης, είναι η ισχυρότερη ανταμοιβή για να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, να αναλαμβάνουμε νέες προκλήσεις, να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Το όραμά μας

Η ανάπτυξη της “Antonis Garden Center” και η καθιέρωσή της ως κορυφαία επιχείρηση πρασίνου στην Κρήτη, η οποία θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης πρασίνου, ανταποκρινόμενες στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας, αποτελούν τους στόχους και το όραμά μας!

Τι κερδίζει ο πελάτης που εμπιστεύεται τη συντήρηση του κήπου του στην Antonis Garden Center →