Προστατεύω, Αποτρέπω, Διατηρώ - Syngenta TreeCare για Φοίνικες

Η εταιρεία Antonis Garden Center είναι πιστοποιημένος εφαρμοστής της μεθόδου TreeCare Syngenta για την προστασία των φοινίκων

 

Treecare Syngenta

 

Ο φοίνικας είναι ένας εθνικός θησαυρός και αποτελεί ένα πανίσχυρο σύμβολο που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Οι φοίνικες είναι καθοριστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της Μεσογείου. Η ύπαρξή τους απειλείται λόγω της εξάπλωσης του Κόκκινου σκαθαριού (Rhynchophorus ferrugineus) που προκαλεί σοβαρές ζημιές ακόμα και την ολοκληρωτική καταστροφή του φοίνικα. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ τους είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της κληρονομιάς τους.

Η Syngenta παρέχει μια μοναδική λύση στον έλεγχο της εξάπλωσης του Κόκκινου σκαθαριού, με τη μέθοδο της μικροέγχυσης (Tree Micro Injection), μίας νέας τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Syngenta μετά από χρόνια έρευνας και επενδύσεων. Σε σύγκριση με τις τρέχουσες μεθόδους ελέγχου, το σύστημα TMI είναι ελάχιστα επεμβατικό, με στοχευμένη εφαρμογή, με ελάχιστη έκθεση στο περιβάλλον.

Για τις ζημιές του Κόκκινου σκαθαριού στους φοίνικες αλλά και την αντιμετώπισή του μπορείτε να  διαβάσετε εδώ

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ